ATV Wandelrally 2017

De ATV Wandelrally werd mede mogelijk gemaakt door Leo Stoop (tekst en route)

De gloednieuwe editie van de ATV Wandelrally is vanaf nu te koop!

Je ontdekt onze stad op een prachtige én verrassende manier met deze leuke zoektocht, die dit jaar in het teken van de diamant staat. Deze schitterende edelstenen zijn al meer dan 5 eeuwen onlosmakelijk verbonden met Antwerpen en bezorgen onze stad een rijke en indrukwekkende geschiedenis.

De wandeling start ook dit jaar aan het Centraal Station. Passeer de unieke Diamantwijk, beantwoord de vragen en maak kans op één van onze toffe prijzen!

Van wandelen krijg je dorst…

Dus zorgt ATV voor aangename verfrissingen onderweg! Je kan genieten van een lekker bolleke De Koninck of een Wild Jo in één van de geselecteerde café’s en van een koffie of thee in café-restaurant De Kaai.

Ook dit jaar kan je weer leuke prijzen winnen: een voorstelling in de Stadsschouwburg, een etentje in café-restaurant De Kaai of een geschenkpakket van brouwerij De Koninck. Bovendien voorziet brouwerij De Koninck een extra prijs voor de ijverige wandelaar.

Inschrijvingen

Prijs voor onze persawa leden is 4.00 euro

Hiervoor krijg je niet enkel de wandelgids, maar ook de nodige verfrissingen onderweg én een leuke goodiebag. ATV wenst je veel wandelplezier!

Inschrijving en wandelgidsen kan je via mail bestellen bij Ronny Adams.

Print Friendly, PDF & Email
ronny-adams
Penningmeester bij Persawa
Bij mij kan je o.a. terecht voor informatie en/of reservatie van tickets voor culturele activiteiten die we regelmatig door Persawa of door een organisatie waarmee we samenwerken (bv. SPA), organiseren.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op