ATV Wandelrally 2016

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 19 mei 2017 om 10:20


ATV-wandelrally-brochure

Dit jaar kan je de beminde Scheldestad ontdekken in het spoor van de 19de eeuwse landverhuizers. We vertrekken daarom vanuit het Centraal Station in Antwerpen en gaan noordwaarts richting het Eilandje. De wandelzoektocht eindigt in het Red Star Line Museum, de uitgelezen plek om je verder te verdiepen in de verhalen van miljoenen Europeanen die op zoek gingen naar een nieuw bestaan in de Verenigde Staten.

Van wandelen krijg je dorst…

Dus zorgt ATV voor aangename verfrissingen onderweg! Je kan genieten van een lekker bolleke De Koninck of een Wild Jo in één van de geselecteerde café’s en van een koffie of thee in café-restaurant De Kaai.
Bovendien voorziet ATV een toegangsticket voor het Red Star Line Museum om de wandeling in schoonheid af te sluiten.

Ook dit jaar kan je weer leuke prijzen winnen: een voorstelling in de Stadsschouwburg, een etentje in café-restaurant De Kaai of een geschenkpakket van brouwerij De Koninck. Bovendien voorziet brouwerij De Koninck een extra prijs voor de ijverige wandelaar.

Inschrijvingen

Prijs voor onze persawa leden is 4.00 euro

Boekjes bestellen kan je via mail bestellen bij Ronny Adams.

Print Friendly, PDF & Email
ronny-adams
Penningmeester bij Persawa
Bij mij kan je o.a. terecht voor informatie en/of reservatie van tickets voor culturele activiteiten die we regelmatig door Persawa of door een organisatie waarmee we samenwerken (bv. SPA), organiseren.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op