Abonneer je op de Persawa nieuwsbrief

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 11 januari 2018 om 11:26

button-nieuwsbrief

 

De Persawa Nieuwsbrief stuurt je geregeld een berichtje wanneer een nieuw artikeltje gepubliceerd wordt op de website. Gemakkelijk en snel!

Let op: evenementen die in de kalender geplaatst worden, geven geen aanleiding tot het versturen van een nieuwsbrief. Wil je dus echt op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Persawa en de activiteiten die door het hoofdbestuur en/of de onderafdelingen worden georganiseerd, hou dan de kalender en/of de agenda in de gaten. Je vindt beide onder het menu 'Evenementen'

Vergeet je inschrijving niet te bevestigen!

Normaal gezien ontvang je in de mailbox waarvan je hierboven het adres opgaf, een mailberichtje waarin je gevraagd wordt je inschrijving op de mailbox te bevestigen. Klik op de link in het mailbericht om je inschrijving te bevestigen.

Ontving je na enkele minuten wachten nog steeds geen e-mail, probeer je dan opnieuw in te schrijven; mogelijk ging er iets fout of gaf je een foutief e-mailadres op.

Denk eraan dat je inschrijving pas definitief is nadat je je inschrijving bevestigde.

Mocht je in de toekomst liever geen nieuwsbrieven wensen te ontvangen, dan kan je je te allen tijde eenvoudig uitschrijven door het aanblikken van de annuleringslink die je vindt onderaan elke nieuwsbrief die we je sturen.

End Blog Spam! WP-SpamShield WordPress Anti-spam Plugin stops comment spam, trackback spam, registration spam, and contact form spam.
Deze website maakt gebruik van geavanceerde spambeveiligingen.