25 jaar dienst

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 6 maart 2016 om 17:45

25jaar-2012-minDat moet gevierd worden! Heel wat collega’s die in dienst getreden zijn in 1987 waren op 22 juni van de partij in La Bicyclette.
Het aperitiefje op het terras was een leuke opwarmer en tijdens het diner zat de sfeer er helemaal in. De wijn had gaandeweg zijn effect op de gespreksonderwerpen, die alsmaar verder van de’n AWW afdwaalden. Het was een bijzonder gezellige namiddag, die door een deel van de collega’s nog verder gezet werd in café ‘de Continu’.

Een tip die de deelnemers gaven en die we volgend jaar zeker opvolgen is om elke gevierde vooraf een overzicht te bezorgen van alle gevierden van dat jaar. Zo kan de mentale voorbereiding op de reünie alvast beginnen.

 

Print Friendly, PDF & Email
admin Persawa
Website Administrator bij Persawa
Als administrator van de Persawa website, draag ik zorg voor alle technische aspecten om de website zo goed mogelijk te doen werken. Mijn taken bestaan vooral uit het beheer van gebruikers, hun autorisaties, gebruikersgroepen, beveiliging van de website, backups om de continuïteit van de website te bewaken, ... kortom, alles wat nodig is om de website online te houden.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op